Reviews


Ik ben ontzettend dankbaar voor alle lieve klanten voor wie ik heb mogen letteren. Hieronder vind je een aantal reacties; super bedankt allemaal! Ben je ook blij met The Green Nib? Laat het dan weten via een reactie hieronder. Kei leuk! 💚 Groetjes, Joke


"Joke maakt de dingen die ze maakt met haar hart en met liefde. Hierdoor is elk product op zijn eigen wijze uniek en bijzonder. Dank je Joke voor alles wat je tot dusver gemaakt hebt."

Mike (tevreden klant)


"I got the card and it’s gorgeous! You do damn good work <3"

Sarah (happy receiver of personalised card)


"Joke did a fantastic job on the custom-made card she created for me, great service and quick turnaround. I will definitely be using the Green Nib again"

Rose - happy customer


Reacties

Els
3 maanden geleden

Joke heeft een prachtige set kaarten voor mij gemaakt en ik heb ze als een mooi ingepakt cadeautje ontvangen, je merkt dat ze met liefde en aandacht zijn gemaakt. Een aantal kaartjes heb ik al verstuurd. Omdat ze zo uniek zijn vallen ze op. Ik kreeg een foto van een huiskamer waar alle ontvangen kaartjes aan het plafond hangen, veel kaartjes waren hetzelfde maar ons kaartje sprong er echt uit. Prachtig!! Ik ben fan!!

Sharon Lubbers
5 maanden geleden

☆☆☆☆☆
Wow! Joke levert vakmanschap en zorgt ervoor dat alles gepersonaliseerd en naar wens is. Ze zet altijd de puntjes op de i (of hartjes, als je dat liever wilt) en vervult haar opdrachten met liefde, dat zie je! De creativiteit spat van het papier en verrast zowel opdrachtgever als ontvanger.

Sharon
6 maanden geleden

Joke weet als geen ander om emotie om te zetten naar creatie op papier. Zij zorgt ervoor dat je verwachting wordt overtroffen. Een absolute aanrader om bijvoorbeeld een attentie voor medewerkers écht te personaliseren. Ik beveel haar van harte aan!

Jacqueline Krupke
6 maanden geleden

Joke maakt leuke creaties en maakt je ideeën werkelijkheid. Is altijd leuk weer een kaartje te krijgen van Joke is altijd weer een mooie verrassing.

Fehim Nizam
6 maanden geleden

Joke is iemand die goed luistert naar de ideeën en wensen van haar opdrachtgevers. Ze weet dit uitstekend te vertalen naar mooie creaties. Zelf heb ik al meerdere opdrachten bij haar uitgezet en als ik weer een opdracht heb, dan hoop ik dat de agenda van Joke niet te vol zit!

Lydie
6 maanden geleden

Al meerdere kaartjes door Joke laten maken, en er zelf ook al mogen ontvangen. Elk kaartje is uniek en gepersonaliseerd geheel naar wens. Kortom een ontzettend mooi gepersonaliseerd kaartje wat leuk is om aan iemand te sturen en al helemaal om er zelf een te krijgen.

Ramona A. Serrano
6 maanden geleden

Joke listens to your ideas and thoughts and intuitively translates this into a very personal representation of what you kinda envisioned. Of course, with the Joke touch! Seeing her creations, you are in awe that she just whips out this in one go. Where I can labour over one word, she has drawn a whole canvas with swirls and candy pieces or mouse whiskers or sushi, depending on the occasion. I highly recommend Joke for anything requiring en extra personal touch!

Reactie plaatsen


#reviews #realpeople #aanbevelingen #benjeookblij #thegreennib #dankjewel #thankyou #ikhoorjegraag